Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - 3D szempilla

3d

 Professzionális szálankénti szempilla hosszabbítás.

Igéző és hódító tekintet, tökéletes megjelenés a nap bármely percében, elképesztően gyönyörű és hihetetlenül természetes. Idő-, és költségtakarékos, mivel elkerülhető a mindennapi szempillaspirál használata.

 

A szintetikus, bőrgyógyászatilag tesztelt szempillákat közvetlenül a vendég természetes pillájára ragasztjuk a hozzá tartozó orvosi minőségű ragasztóval. A természetes pillák megjelenése vastagabb és hosszabb lesz. Ellentétben az emberi hajjal, a szintetikus pillák jobb tapadást biztosítanak a természetes pillákhoz, könnyebb felhelyezni, főleg göndör pillák esetén, és nem utolsó sorban sterilek.

A vendég egy kényeztető és relaxáló 1 és 2 óra közötti időintervallumot tölt el attól függően, hogy mennyi időre van szükség a kívánt eredmény és tökéletes megjelenésű szempillák eléréséhez. Illetve attól is függ a kezelés ideje, hogy teljesen új szempilla hosszabbítást csinálunk, vagy csak a meglévőt kell tölteni, kiegészíteni, hogy újból hódító tekintetet biztosítson. Az eljárás alatt halk, nyugtató, relaxáló zene szól.

Először, amennyiben szükséges, eltávolítunk minden sminket a szemek körüli területről, de érdemes a kezelés napján smink nélkül érkezni, majd a szempillákat tökéletesen zsírtalanítjuk. Ezzel biztosítjuk a megfelelő tapadást és a hosszú élettartamot. Az alsó szempillákat egy speciálisan, külön erre az eljárásra kifejlesztett szemtapasszal ragasztjuk le, mely a kezelés alatt ápolja, feltölti a bőrt, megszűnteti az ödémát és a szem alatti sötét karikákat, illetve elkülöníti az alsó és felső szempillákat egymástól. Majd megkezdődik a szálankénti szempillák felhelyezése.

A vendég szeme a kezelés végéig csukva marad.

Amikor a kívánt eredményt elértük, fixáló folyadékkal fésüljük át a szempillákat, mely még tartósabb eredményt biztosít. A szempilla hosszúságát, mennyiségét a szem nagysága, a saját szempilla hossza, mennyisége, sűrűsége, illetve a vendég kívánsága együttesen határozza meg. Több méretű pillákat helyezünk fel, követve a saját szempillák hosszúságát. A megfelelő módon és szakszerűen felhelyezett pillák a természetes szempilla cserélődés következtében a saját szempillákkal együtt hullik ki. 4-8 hétig is eltarthat, míg mindegyik szempilla kicserélődik. abba az esetben, ha a vendég is vigyáz a pilláira, betartja az utasításokat az otthoni ápolással kapcsolatban, illetve nem piszkálja, tépkedi azokat. Azonban, ahhoz hogy a megjelenésünk mindig kifogástalan legyen, 2-4 hetente szükség van a szempillák töltésére.

Milyen utógondozás szükséges a felhelyezés után?

Felhelyezést / töltést követő 24 órában ne tisztítsuk a szemünket, ne érje víz, ne ússzon, nem menjen gőzbe, szaunába a megfelelő kötés érdekében. Óvatosan kell ápolni, gondozni a pillákat, még a 24 óra letelte után is. Ne göndörítsük, fessük a szempillákat, ne tegyük ki vegyi, kémiai hatásnak. Kerülni kell minden olaj alapú smink terméket, spirált és eltávolítót. 2-4 hetente ajánlott tölteni a kihullott pillákat. Természetes pillák festése után 24 óra teljen el, mielőtt 3D szempilla hosszabbítást csináltat.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu