Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - AHA gyümölcssavas hámlasztás

AHA

Glycopure, a Gigi Cosmetic Laboratories AHA gyümölcssavas hámlasztó kezelése

 

Kíméletes hámlasztás gyümölcssavakkal a bőrmegújításáért. A termékcsalád a savak hámoldó hatását hívja segítségül a későbbi hatóanyagbevitel sikeressé tételéhez. Magas koncentrációjú, erősebb savakat, csak bőrgyógyászok használhatnak klinikai körülmények között. A termékcsalád kíméletesen, de hatásos eredménnyel távolítja el az elhalt hámsejteket.

Biztonságos hámlasztó kezelést tesz lehetővé. Korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. Hatásosságra a szinergizmusra és a pH-kiegyenlítésre épül. A kaliforniai egyetem dermatológiai tanszékén végzett kutatások eredményei szerint ugyanis nincs szükség magas savkoncentrációra, ha a glikolsav és a tejsav mellett különböző hatésfokozó- és pufferoló anyagokat használnak.

A termékcsalád újdonsága, hogy az AHA mellé az A-vitamin kerül, amely sejtosztódás segítő hatásával felerősíti a készítmény bőrfiatalító hatását. A termékek használatával szembetűnő, ránctalanító, bőrfiatalító hatás érhető el maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával.

 

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr "kicserélődése" mintegy 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. Az 5-6 héten keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

Célszerű gyümölcssavas hámlasztó kúrát alkalmazni elhanyagolt, régen kezelt bőr esetén, súlyos szeborreás, aknés bőrnél, fokozottan zsírhiányos, mélyrétegű vízhiányos bőrnél, fénykárosodott, pirmentfoltos, öregedő, ráncos bőr esetén.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu