Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Arc- és dekoltázsmasszázs

Arc masszazs

 

Rohanó világunkban semmire nincs időnk, leginkább magunkra nem szánunk eleget. Állandó stresszben élünk, folyamatosan jár az agyunk, túlterheljük magunkat. Egyre nehezebb testi-lelki egyensúlyunk megtartása.

Lassítsunk le egy pillanatra, figyeljünk egy kicsit magunkra.

A masszázs jótékony hatásainak köszönhetően megszabadulhatunk a szervezetünkben lerakódott szennyeződésektől, méreganyagoktól, elősegíti a regenerálódást, megelőzhető a betegségek kialakulása, feloldható a stressz, fokozzák a jó közérzetet és elősegíti a testi-lelki-szellemi felfrissülést, ellazít, felszabadít. Kényeztető, lazító kezelés, javítja a vér-, és nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, méregtelenít, salaktalanít, izomlazító.

Az arc-, és dekoltázsmasszázs célja a bőr és az izmok anyagcseréjének, életerejének fokozása. Alkalmazása révén javul a nyirokkeringés, a bőr vérereinek állapota, az izomtónus, a bőr rugalmassága. Késlelteti az öregedés folyamatait, pótolja a hiányzó hatóanyagokat, gyorsítja a faggyú felszínre kerülését.

Masszázs hatására mechanikai inger, hő keletkezik. Az irha és a bőralja vérereiben keletkező vérbőség a bőr valamennyi rétegeiben jelentős változsát eredményez. Fokozódik a hámképzés, elősegíti az elhalt hámsejtek leválását, felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, sejtjeinek és rostjainak élettani folyamatainak képződését fokozza.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu