Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Blog

quadro blog

 

A Beauty Kozmetikáról és a Quadro fiatalító kezelésről olvashattok a

Nesze!szer cikkében.

 Ezuton is köszönjük az elismerő, kedves szavakat.
http://neszeszer.blog.hu/2015/12/06/amikor_50_perc_alatt_enyhulnek_a_rancok_gigi_quadro_time_machine

 

 

Blog témáink:

 

Kozmetikai kezelések:

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/11/24/kezelesek-tipusok-kategorak-osszesitese/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/01/28/sminktetovalas-mikor-erdemes-keszittetni/  

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/03/15/sminktetovalas/ 

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/02/15/cukorpaszta-a-szortelenites-muveszete/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/11/03/oxigen-es-a-bor/

 

 

Otthoni termékek, otthoni arcápolás:

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/02/15/alapozo-vagy-cc-krem/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/04/19/vitalizalo-szett/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2017/02/12/bioplasma-termekcsalad/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2017/01/17/ester-c-termekcsalad/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/11/06/oxygen-prime-termekcsalad/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/03/22/arcradir-fontossaga-hetente-1x/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/03/15/arctisztitas/

 

Egyéb blog témáink:

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/02/17/gyombertea/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/02/22/reggeli/

 

 

Évszakok kozmetikai problémái

TélA tél meghozza a hideget, a havat, a jeget, a szelet. Bekapcsoljuk a fűtést, viszont megfelelő párologtatás hiányában a lakás levegője kiszárad, mely arcunkra is hatással van. Bőrünk dehidratálttá, egyre érzékenyebbé válik. Ebben az évszakban a megelőzés kerül előtérbe. Óvjuk bőrünket a fagyás ellen. Sokszor tartalmasabb hidratáló krémre van szüksége arcunknak, hisz ez az a testrészünk, ami állandóan ki van téve a hidegnek, szélnek, illetve ő érzékeli leginkább a nagy hőmérséklet különbségeket, amikor a hidegről hirtelen bemegyünk egy meleg helyiségbe és fordítva. Ne feledkezzünk meg szánk ápolásáról se, védekezzünk a cserepesedés ellen, illetve óvjuk kezeinket is kesztyűvel.

https://beautykozmetika.wordpress.com/2017/01/03/tel-vitaminhiany-borproblemak-megoldasok/ 

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/02/22/paraffinos-kezapolas/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/02/22/teli-borapolas/

 

TavaszEbben az évszakban az időjárás elég viszontagságos, általában még hűvös van, de már a nap is többször kisüt. Szervezetünk télen vitaminhiányban, fáradtságban és enyhe depresszióban szenved. Így a tavasz első napsugarainak úgy megörülünk, hogy nem fordítunk kellő figyelmet bőrünk védelmére. Nem is gondolnánk, de ezek a még gyengének gondolt napsugarak nagyon veszélyesek is lehetnek. Az érzékeny bőrű vendégeknél a bőr napfény okozta károsodása maradandó is lehet, pl. a fény okozta indirekt pigmentképződés szeplő, foltok kialakulásához vezethet. De nemcsak az érzékeny bőrűeknek kell odafigyelniük. Ebben az évszakban bárkinél bőrérzékenység, bőrgyulladás, enyhe napégés, felszíni vízhiány alakulhat ki. Azonban kellő óvatossággal és fényvédelemmel felvértezve, a napfény a szervezetben jótékony élettani folyamatokat indít el, így kis odafigyeléssel, ennek az évszaknak is ki tudjuk használni kedvező adottságait.

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/03/11/tavaszi-borpoblemak-borapolas/

 

NyárAz egyre erősödő napfény, egyre nagyobb százalékban tartalmazza a szervezet számára káros UVB sugarakat. Mivel bőrgyulladást és indirekt pigmentképződést indít el, illetve a túlzott napozás nagy mértékben felelős a bőr korai öregedéséért, ezért a bőrt védenünk kell. 11 és 15 óra között nem ajánlatos, egyre inkább tilos napozni, gyerekeket pedig direkt a nap egyik szakaszában se napoztassunk. Használjunk mindig fényvédős napkrémet. Kerülni kell a bergamott olaj tartalmú készítményeket, parfüm használatát, illetve a fényérzékenyítő gyógyszerek szedését, mert visszafordíthatatlan pigment-rendellenességet okozhatnak. Lehetőleg csak bevizsgált, kozmetikai cégek által forgalmazott napozószereket használjunk, illetve tartsuk be a napozás helyes szabályait.

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/08/11/nyar-es-smink/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/05/23/napozas/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/06/08/nyar-nyar-nyar/

 

ŐszAz ősz beköszöntével a szélsőséges időjárás, a hőmérséklet csökkenése, a nedves, szeles idő a bőr kipirosodását, bőrérzékenységet, testvégek szederjességét, keringési rendellenességet, enyhe fagydaganatot okozhat. Ne feledkezzünk meg a megfelelő hidratálásról, bőrünk védelméről, melegen tartásáról, illetve tartsuk be a mesterséges napsugár pótláskor a szoláriumozás helyes szabályait.

 

Pubertás kori bőrproblémák és azok okai

A pubertáskor a nemi érés időszaka, 11-16 éves kor körül jelentkezik. A méhen kívüli élet első nagy változása a szervezet fehérje rendszerében. Csecsemőmirigy és tobozmirigy feladata, hogy gátolják az idő előtti nemi érést, megszűnik, új hormonok jelennek meg, vagy aktivizálódnak, lassan megindul a nemi hormonok termelődése, átmenetileg a hím jellegű hormonok kerülnek túlsúlyba, ami kihatnak a vegetatív idegrendszerre, a keringésre, a bőr mirigyeinek tevékenységére is. Mindez kihat a szőrnövésre, általában átmeneti jelleggel a piheszálak mennyisége megnövekszik, színük, hosszuk megváltozik. Ez okozza a pattanások megjelenését is, mivel a faggyútermelődés hírtelen megnő, mely a hajas fejbőrön is megjelenhet. Fokozott faggyútermelődés esetén fontos a kozmetikus bevonása, sok esetben bőrgyógyászati konzultációra és kezelésre is szükség lehet. Ami azonban elengedhetetlen a rendszeres otthoni ápolás, mely lehetőleg nem szárító, alkoholmentes arclemosót tartalmazzon és könnyű, lágy, zsíroktól, olajoktól mentes hidratáló krémet. Fontos a hidratálás, ellenkező esetben, illetve ha szárító készítményeket használunk, a bőr azt érzi, hogy több zsírt kell termelnie és még pattanásosabb bőrt eredményezünk.

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/02/16/problemas-pattanasos-bor-kialakulasa-es-kezelese/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/05/23/gyermeknapi-gondolatok/

 

Bőr öregedésének élettani háttere

Az öregedés megfordíthatatlan, feltartóztathatatlan biológiai folyamat. Az emberi élet különböző szakaszában a bőr egyes alkotórészeinek mennyisége, minősége és működése is jelentős eltérést mutat. A sejtek fokozatosan vizet veszítenek, a szervezet teljesítő képessége csökken, fáradtság, funkciózavarok jelentkeznek. Genetikai okai vannak, illetve azok a külső hatások befolyásolják, amik nap, mint nap érnek minket, pl.: időjárás, UV-sugárzás, káros szokások, stressz, táplálkozás. Egy ideig a szervezetünk küzd az öregedés ellen semlegesítő rendszerünkkel, csak ez egy idő után elfárad, több hibát követ el. Az öregedés elleni küzdelemnek két útja lehetséges, gépi kezeléssel vagy hatóanyagokkal vehetjük fel ellenük a harcot. Az a legjobb, ha mindkettőt egyszerre alkalmazzuk. Iontoforézis, ultrahang, mezoterápia, arcvasaló segítségével fitohormonokat, őssejteket, intelligens sejteket, melyek kijavítják a DNS károsodásokat, Botox hatású Argirelin, Syn-Ake, Matrikin, Myoxinol, Mitulin, Hyaluronsav tartalmú készítményeket juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe. De egy hámlasztó kúra is segítséget nyújthat a hatóanyagok mélyebb rétegekbe történő bejuttatásához, mivel ilyenkor eltávolítjuk a hám felső rétegét.

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/03/29/oregedes-okai-megoldasok/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/07/19/tinitol-40-ig/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/03/26/kenyezteto-feltolto-kezeles/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/04/05/mezoterapias-szerumok-es-ampullak-a-bor-szolgalataban/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/03/03/plasma-g-a-legujabb-fiatalito-eljaras/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/02/16/jotekony-bormegujito-hamlasztas/

https://beautykozmetika.wordpress.com/2015/02/23/fiatalodas-face-lifting/

Anti-aging angolul: https://beautykozmetika.wordpress.com/2017/01/11/evelina-es-az-anti-aging-kezeles-vendeg-szemszogbol/

 

Klímax okozta kozmetikai problémák

A klímax az az életszakasz, amelyben a szervezet degenerációja erőteljessé, szembetűnővé válik. 40-50 éves nőkre jellemző és 10-20 évig is eltarthat. A klímax kialakulásának oka, hogy a lebontó anyagcsere-folyamatok túlsúlyba kerülésével a nemi mirigyek tevékenysége fokozatosan csökken, a menstruáció megszűnik, hormonegyensúly eltolódik, vegetatív idegrendszer működése labilissá válik, anyagcserezavar alakulhat ki. Ennek eredménye, hogy a sejtek víztartalma fokozatosan csökken, parányi ráncok jelennek meg, faggyúmirigyek működése lassul, hőhullámok, izzadás jellemzi, a bőr rugalmassága, turgora csökken, kollagén és elasztin rostok mennyisége csökken, alipikus, zsírhiányos, csökkent víztartalmú bőr alakul ki, kevesebb ösztrogén, és több androgén hormon termelődik, szőrnövési-, pigment- rendellenesség alakul ki.

X


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu