Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Ester-C hámlasztás

Ester-c hamlasztasAz Ester-C termékcsalád a legidőszerűbb igényekre lett kifejlesztve.

 

Főleg a téli időszakban szervezetünk vitamin-, ásványi anyag- és aminosav hiányban szenved. Ezeket táplálék útján próbáljuk bevinni, de a legnagyobb részüket szervezetünk működésnek fenntartására hasznosítja, csak kis része jut el bőrünkig. Ez okozza a sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödött vagy indokolatlanul zsíros bőr kialakulását. Ezek megoldására állították össze ezt a termékcsaládot.

A Gigi szépség vitaminbomba termékcsaládjával személyre szabott frissítő-, fiatalító-, vitaminfeltöltő kezeléseket végezhetünk a nyári időszakban.

Ősszel felturbózhatjuk ennek a csodálatos termékcsaládnak minden jótékony hatását, és bőrmegújító, hámlasztó kúrát végezhetünk vele 6-8 héten át, hetente 1 alkalommal.

Személyre szabottan, a bőrtípushoz, bőrproblémához igazodva alakítjuk át az alap kezelési protokollt. Ennek eredményeként végezhetünk vele anti-aging kúrát, hatékonyan kezelhetjük az időskor pigmentfoltokat, a száraz, vagy épp ellenkezőleg, az indokolatlanul zsíros bőröket.

A kíméletes, de annál hatásosabb mandulasav segítségével, még az érzékeny, kivörösödött bőrök is kezelhetőek a termékcsaláddal, mivel nem okoz kipirosodást. A preklímax és a klímax idején kialakuló bőrproblémákat is orvosolja.

Erősebb hámlasztás érdekében választhatjuk a szalicil, vagy szalicil és glikolsavas mandula koktél peelingeket is, természetesen a fokozatosság és mértékletesség elvét figyelembe véve.

A hámlasztó kúrák minden jótékony hatásán felül az Ester-C termékcsalád közvetlenül, rendkívül nagy hatékonysággal juttatja a bőrbe a vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat. Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét. Stimulálja a kollagén termelést, fokozza a bőr feszességét, növeli nedvesség tartalmát, semlegesíti a szabad gyököket, erősíti a sejtfalat, védi a sejteket. Stimulálja a fibroblasztokat, így csökkentve a ráncokat és lassítja kialakulásukat.

Összességében, a bőr megújul, fiatalabba, feszesebbé, egészségesebbé válik a kezelések következtében.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu