Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Lézer

laser

Lézeres tartós szőrtelenítő eljárás

A dióda lézer egy olyan egyedülálló fénykezelés, amely biztonságos és hatékony megoldás tartós szőrtelenítésre. Nagy teljesítményével és rövid illetve hosszú pulzus-képességével képes a bőr-és szőrszínek szélesebb skáláját kezelni.

A dióda lézeres szőrtelenítő technológia a fény és hő szelektív dinamikáján alapul.

Tartós szőrtelenítéskor, a lézer segítségével, nagy energiájú fényt bocsájtunk ki a kezelt területre. A lézer áthatol a bőr felületén. A nagy energiát a szőrszálak és a szőrtüsző festékanyaga, a melanin, a környező szövetek roncsolódása nélkül elnyeli, és levezeti a szőrtüszőig. Közben hőenergiává alakul, ezáltal felmelegíti a szőrhagymát, amiből ennek hatására elpárolog a víz és a szőrtüsző szerkezete elroncsolódik, elpusztul. Ennek ismeretében fontos, hogy legyen szőr a szőrtüszőben, azaz csak borotválni szabad a kezelés előtt és alatt egyaránt, illetve nem szabad a szőrszálak színtelenítése sem, mivel így kivonnánk belőle a melanint, nem lesz, ami elnyelje a fényenergiát!

A gépbe épített hűtőrendszer védi a bőrt és maximális kényelmet nyújt kezelés közben, a legkisebb kellemetlenség nélkül. A nagy energiasűrűség a nagy nyílásmérettel, az állítható pulzushosszal és a hatékony hűtőrendszerrel biztosítják eredményességét.

Mindenféle szőrzetet tudunk kezelni vele, legyen szó az ajakról, szakállról, hónaljról, mellről, bikini vonalról, vagy akár a kar-láb és hátszőrről.

A különböző méretű kezelőfejek segítségével a különböző területek gyorsan és nagy hatékonysággal kezelhetőek.

 

A lézeres szőrtelenítéssel tartós eredményt érhetünk el. A szőr növekedési ciklusa testtájanként eltérő, ezáltal a lézeres kezelést is ismételni kell. 4-8 kezelés szükséges a tartós eredmény elérése érdekében és célszerű évente 1 fenntartó kezelést is végezni. Fontos, hogy ez a kezelési eljárás nem végleges, még akkor sem, ha sokan így hirdetik! Ennek több oka is van.

Egyrészt semmilyen klinikai tanulmány ezt nem támasztja alá.

Másrészt, a szőr növekedésének több, szám szerint 3 fázisa van. Ezek közül mi csak a növekedési fázisban levő szőrszálakra tudunk hatni, mivel ekkor történik a melanin termelés, illetve a szőr növekedéséért felelős mátrix sejteket is ebben a fázisban tudjuk a legjobban károsítani. A kezelés ideje alatt nyugalmi fázisban levő szőrszálak bármikor, akár 1 év múlva is elkezdhetnek növekedni. Egy hormonális változás következtében, illetve a szőrtüszők önregenerálódó képessége miatt is újra kinőhetnek a nem kívánt szőrszálak, igaz legtöbbször nem olyan vastagságú, számuk, sűrűségük kisebb, de megjelenhet.

Minden kezelésnél személyre szólóan állítjuk be a bőrszínt, szőrszínt, a szőr vastagságát és sűrűségét, a legjobb, leghatékonyabb eredmény, a legkisebb kellemetlenség, mellékhatás kiküszöbölése érdekében.

A dióda lézeres kezelés előnye:

 

Lézeres szőrtelenítés előtti fontos tudnivalók:

 

Lézeres szőrtelenítés utáni fontos tudnivalók:


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu