Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

 

A mikrodermabrázió, más néven bőrcsiszolás vagy mechanikai peeling, az egyik leghatékonyabb és kontrollált módja a hámréteg elhalt szarusejtjeinek koptatására, a hámréteg felső részének eltávolítására. Ez egy manuális eljárás, mely nem fájdalmas, de eredményes. A készülék finom alumíniumoxid kristály segítségével csiszolja le a hámréteg felső rétegét, javítja a felhám állagát, apró ráncokat tüntet el, átjárhatóbbá teszi a pórusokat, megkönnyíti a hatóanyagok bevitelét.

 

A hámréteg legfelső része folyamatosan károsodik, illetve a hám állandóan elszarusodik. Amennyiben az elhalt hámsejtek a bőr felszínén maradnak, elzárják a levegő és egyéb hatóanyagok útját a lejjebb lévő sejtek felé, gátolják a bőrlégzést és minden egyéb fontos funkciót károsan befolyásolnak. Ezen tudunk segíteni a mikrodermabrázióval!

 

A bőr átjárhatóvá válik, könnyebben szívódnak fel a hatóanyagok, feszesebb, rugalmasabb, egyenletesebb lesz a bőr, felgyorsul a sejtképződés, a kollagén és elasztin termelődés, a mikrokeringés az erekben, javul a nyirokkeringés, az anyagcsere, a bőr tónusa, halványodnak a pigmentfoltok, csökken a ráncok mélysége, eredményesebbek lesznek a kezelések is. Steril eljárás, a hámlasztás teljesen személyre szabható, mivel annak mélysége és erőssége is szabályozható, így minden bőrtípust, még az érzékeny, vagy a kémiai peelingre allergiás bőr is kezelhető ily módon.

 

A mikrodermabrázió nagyon-nagy segítség a problémás bőröknél is. Mivel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a faggyúmirigyek eldugaszolt kivezető nyílásai is szabaddá válnak, így kevesebb mitesszer és pattanás keletkezik. Sikeresen kezelhetjük a pattanás utáni hegeket, illetve hatékonyan alkalmazzuk műtéti hegek eltűntetésére, halványítására is. Nem okoz allergiát, nincs hegesedés, sem fájdalom érzet, kémiai peelinggel is kombinálhatjuk.

 A kezelés már egy alkalom után is látványos, de kúraszerűen alkalmazva hetente egy alkalommal javasolt, a bőrproblémától függően öt-tíz héten át. A későbbiekben javasolt havonta egyszer megismételni. A bőrcsiszolás után kihasználva a bőr kiváló átjárhatóságát, a bőrtípsunak megfelelő pakolást alkalmazunk.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu