Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - New Age Fitoösztrogénes kezelés

New AgeAz érett bőr ápolására és kezelésére nyújt hatékony segítséget. Ránctalanítás, regenerálás fitoösztrogénes hormonpótlással. A menopauza után a drasztikus hormonváltozások miatt a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, feszességéből, fénytelenné, fakóvá, petyhüdtté válik. A termék aktív hatóanyaga egy növényi ösztrogén, fitoösztrogén, az izoflavon, ami egy szójából kivont protein, mely a természetes ösztrogén hatásával egyezik a bőrben. A növényi ösztrogének feltöltik a bőrt, elősegítik a kollagén rostok megújulását, kisimítják a finom ráncokat, megnövelik a bőr hidratáltsági szintjét, feltöltik, helyreállítják rugalmasságát, feszességét.

A fitoösztrogének befolyásolják a sejten belüli folyamatokat, stimulálják a saját szteroid-előállító enzimeket, a fehérjeszintézist, gátolják a sejtek rosszindulatú növekedését, segítik az erek regenerálódását.

Az izoflavon fokozza a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát, a sejtosztódást, erősíti a bőr immunfolyamatait, az irha érhálózatát, megelőzi a rosacea kialakulását, növeli a hám és az irha sejtjeinek energiáját, szabályozza a bőrben zajló lipid folyamatokat, a faggyú- és szaruzsír mennyiségét.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu