Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Plasma G Plasma

Plasma

Plasma G kezelőgép Plasma funkciója

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok 4. halmazállapota a plazma, az ionizált gáz, mely a világegyetem 90%-a. Plazma kisülést mindenki látott már, pl. a villám vagy a sarki fény is ez.

A kezelés során a bőr vezetőképességének növelése érdekében egy speciális gél felvitele szükséges. A készülék működése során a gél és az eszköz vége között jön létre a kb. 2 mm-es plazmasugár. Amint a kisülés megtörténik, a vezető gélen keresztülhatolva, közvetlenül a bőrön fejti ki a hatását.

Minden sejt rendelkezik elektromos töltéskülönbséggel. A bőr öregedése során az elektromos töltés egyenetlenné válik, nem tud egészségesen működni, olyan lesz, mint egy merülő elem. A plazmakisülés segíti az egyensúlyi állapot kialakulását, a sejtek anyagcseréét, megfelelő energiát biztosít a regenerációhoz, mivel a keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel.

A plazmakisülésnek baktériumölő és vírusölő hatása van, megakadályozza a gombák sejtnövekedését, megállítja a vírusok szaporodását. A plazma kezelés megtisztítja a testet a vírusos sejtektől, amiket a szervezet egészségesekkel pótol. Keringési betegségek esetén a plazma megszűnteti a vörösvérsejtek összetapadását, amik gátolják a vérkeringést a kis hajszálerekben és helyreállítja az oxigén-szállító képességét. A szövetek tápanyagellátása nő, a véredényeket kitisztítja, aktiválja az immunrendszert.

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrben semmilyen idegen, vegyi anyag nem kerül. A plazma felkínálja a precízen célzott alkalmazás lehetőségét. Nagy előnye ennek a metódusnak, hogy allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert. Ez az érintés-, és fájdalommentes, önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felszínű bőrfelületen is.

A plazmakisülés hatásai:

A plazma a következő problémák kezelésére használható:

A kezelést kúraszerűen, 6-8 alkalommal, heti rendszerességgel érdemes elvégezni a hatékony eredmény elérése érdekében.

A kezelésnek ellenjavallatai is vannak.

Epilepszia, terhesség, fém impalntátum, szívritmus szabályozó vagy más elektromos eszköz, gyulladásos folyamat, bőr léziók, daganat, visszér, csontritkulás, trombózis hajlam, sérült, heges bőr esetén az eljárás nem alkalmazható. Fog implantátum esetén elvégezhető a kezelés.

Plazmát már több területen is használnak:

Aki már kipróbálta, nem csalódott benne!


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu