Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Quadro

Quadro

 

Mindenki vágya, legyen szó nőről vagy férfiról, hogy megállítsa az idő kerekét, az öregedés folyamatát és fiatalabb legyen.

Erre kínál megoldást a

                           Gigi Quadro Time Machine.

Egy négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgép, amely már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket, és nemcsak  megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét.

 

FUNKCIÓI:

DINAMIKUS VÍZSUGÁR PEELING

Jet peelEddig csak az orvostechnikában, bőrgyógyászatban alkalmazott eljárás volt. Szuperszónikus sebességgel áramló glikolsavas oldat (savérzékenyek esetén víz) és levegő keverékével, mint egy apró, hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt, miközben 6 szintű bőrfiatalítás végzünk: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

A többi peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés, hatása azonnali és látványos. Nincs bőrirritáció, egyenletes a koptatás, rövidebb a kezelési idő 100 %-ig természetes anyagokkal. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a pórusok mélyéről a szennyeződéseket, mechanikai nyomó hatása kipréseli a pangó nyirokfolyadékot és felélénkíti a vérkeringést, oxigénnel és nedvességgel tölti fel a bőrt, a kezelés hatására nemcsak a bőr hatóanyag felvevő képessége javul, de beindul a sejtregenerálódás és a folyadék hatásának köszönhetően, csökken a ráncok mélysége, a kezelt felület azonnal üdébb, feszesebb és simább lesz, a száraz ráncok feltöltődnek.

Vékony, érzékeny bőrökre is alkalmazható, egyszerre végezhetünk peelingezést és nyirokmasszázst.

Minden kezelés alapvető eredménye a bőr fiatalítása, feszesítése, ránctalanítása. A különböző, orvosi tisztaságú szérumokkal plusz személyre szabott hatást váltunk ki.

 

TOVÁBBFEJLESZTETT TŰNÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

tunelkuli mezoModulált rádiófrekvenciával, magas feszültségű elektromágneses hullámmal és galván árammal legyőzi a bőr és sejtfalak elektromos ellenállását, ideiglenes pórusokat nyitva azokon, melyek a kezelés végén sérülésmentessen visszazáródnak a hatóanyagokat magukba zárva. A használt elektroporézissel gyorsul a hámon, a faggyú- és verejtékmirigyeken keresztüli anyagvándorlás, sokkal több hatóanyagot tudunk bevinni és jóval mélyebbre, mint az eddigi használt eljárásokkal, ráadásul nemcsak a sejtközötti térbe, hanem a sejtekbe is.

Eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahang és több, mint egy tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

Ehhez a funkcióhoz két kezelőfej tartozik:

A mezo toll segítségével leküzdjük a bőr és a sejtmembrán csatornák elektromos ellenállását. Átsrtukturáljuk a sejteket, megnyitjuk az ideiglenes pórusokat.

A golyós elektródával a mezo tollal azonos technológiát alkalmazunk, miközben a roll-on fejen keresztül adagoljuk a kifejezetten a géphez kifejlesztett, orvosi tisztaságú koncentrátumokat, szréumokat, amelyek az előkészített bőrön keresztül sokkal hatékonyabban és nagyobb mennyiségben tudnak a bőrbe és a sejtekbe hatolni.

 

 FACE LIFTING - ARCTORNA

face liftingA Gigi Quadro Y-lifting kezelés során a cél az arc és nyak izmainak finom stimulálása, erősítése, "emelése", a bőr feszesítése, rugalmasítása, a ráncok kezelése kellemetlen áramérzet nélkül.

A face lifting kezelés során a mikroáram energiát ad a sejteknek, ezáltal a fehérjék több vizet képesek megkötni, nő a bőr hidratáltsága, feszesít, táplál, rugalmasítást végez, fiatalít.

Ionto lifting kezelés során, az Y elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt. Az eljárás megemeli az arckontúrt, stimulálja az arcizmokat és a bőrszöveteket, fokozza a bőr rugalmasságát, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és a hajhagyma stimulálására.

 

MÉLYHIDRATÁLÓ SPRAY

quadro sprayHidratál, nyugtat, hűsít.

A gőz akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe, ezt használjuk ki, mivel ebben a funkcióban páraszerű köddé alakítja a gép a hidratáló koncentrátumot, mely így akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe. A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja a bőrt, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.

Magas NMF és SSzF tartalma segít a bőrnek a víztartalom megkötésében és megtartásában, aloe vera kivonata hidratál, perfluorodekalinnal segíti az oxigén szállítását a sejtekhez, feladata, hogy a bőr újra lélegezzen.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu