Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Quadro kezelés

Quadro

 

Mindenki vágya, legyen szó nőről vagy férfiról, hogy megállítsa az idő kerekét, az öregedés folyamatát és fiatalabb legyen.

Erre kínál megoldást a

                           Gigi Quadro Time Machine.

Egy négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgép, amely már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket, és nemcsak  megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét.

 

Funkciói:

Dinamikus vízsugár peeling, egy apró hűs gőzborotvához hasonló, mely szuperszónikus sebességgel peelingezi le a bőrt, miközben 6 szintű fiatalítást végez: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

Tűnélküli mezoterápiát használunk, ahol nincs fájdalmas tűszúrás, bevérzés, gyógyulási idő, sem irritáció, bőre feltöltődik speciális fiatalító anyagokkal.  Mezo toll segítségével bizonyos rádiófrekvenciás hullámok által, ideiglenes csatornákat, pórusokat nyitunk meg a sejtek falán. A golyós applikátor segítségével bőrtípusnak megfelelő szérumot, hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe a láthatatlan csatornákon keresztül.

Y-lifiting során két kezelést végzünk egy időben, a kezelőfej izomstimulációt végez, miközben mélyre juttatja a hatóanyagokat, az izomstimuláció következtében az arckontúr megemelkedik, a ráncok kisimulnak, a bőr visszanyeri fiatalos feszességét.

Spray funkció mélyhidratál, nyugtat, hűsít, a gőz akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe, ezt használjuk ki, mivel ebben a funkcióban páraszerű köddé alakítja a gép a hidratáló koncentrátumot, mely így akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe. A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja a bőrt, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.

Minden kezelés alapvető eredménye a bőr fiatalítása, feszesítése, ránctalanítása. A különböző, orvosi tisztaságú szérumokkal plusz személyre szabott hatást váltunk ki.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu