Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Recovery Növényi őssejtes kezelés

Recovery

 A GIGI Cosmetic Laboratories Recovery egy helyreállító, gyógyulást elősegítő, elő- és utókezelő termékcsalád. Növényi őssejtes gyógyászati terméksor magas antihisztamin tartalommal, mely a bőr különböző igénybevételeiből származó problémák kezelésére lett kifejlesztve és tesztelve. Kifejezetten ajánlott plasztikai műtétek, kémiai hámlasztások kiegészítő termékeként. Felkészíti a bőrt a különböző gyógyászati beavatkozásokra (pl.: plasztikaim injekciós feltöltés, Botox, stb.), illetve felgyorsítja gyógyulását, regenerációját. Felerősíti a kozmetikai, gyógyászati kezelések hatásfokát és elősegíti az eredmények hosszabb idejű fenntartását.

 Minden páciensünknek ajánljuk bőrfiatalításra, ránctalanításra, de a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, vagy napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, a kiegyensúlyozatlan étrend (diéta) okozta bőrhibák orvoslására, és a Quadro, Plasma G kezelések mellé otthoni ápolására is kiváló.

Különleges összetevői felerősítik a bőr védekező képességét és helyreállítják egészséges működését.

Előkezelőként felerősíti és egyenletessé teszi a bőrt a hatóanyagok befogadásához, előkészíti a kozmetikai vagy orvosi eljárásokra, felgyorsítja regeneráló képességét, helyreállítja természetes védekező képességét, minimalizálja a kozmetikai és orvosi beavatkozások kockázati tényezőit.

Utókezelőként nyugtatja a bőrt, megerősíti és felgyorsítja öngyógyító képességét, csökkenti a kezelések kellemetlen hatásait (duzzanat, bőrpír, feszülés, szárazság), felerősíti az alkalmazott kozmetikai, gyógyászati eljárások hatásfokát, elősegíti az elért eredmények hosszú távú megőrzését.

Főbb hatóanyagai:

PhytoCellTec TM Malus Domestica: egy különleges svájci almafajta őssejtjeiből nyert kivonat 92%-al serkenti az emberi őssejtek termelődését, új életerővel töltik fel bőrünket, sejtjeinket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A fiatal őssejtek képesek 28 nap alatt új hámszövetet felépíteni, viszont az öreg őssejtek ekkora megújulásra már nem képesek. Kutatások bizonyítják, hogy az idős bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelés során, a  kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek, visszanyerik fiatalos feszességét, ragyogását, ellenállását, sejtek élettartama megnő.

Butterbur kivonat: gyulladás- és bőrpír csökkentő, nyugtató hatású, megelőzi az allergiás tünetek megjelenését.

Speciális édesgyökér kivonat: erős gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló, viszketéscsillapító, bőrpír csökkentő, gyógyulást elősegítő, regeneráló hatású gyógynövénykivonat.

Biodynes TRF: nyugtató, gyulladásgátló, megnöveli a sejtlégzés hatékonyságát, hidratál, segíti a hyaluronsav megkötését, csökkenti a ráncok mélységét intenzív kollagén felépítő mechanizmusok beindításával.

 

Növényi őssejttel a bőr helyreállítása érdekében: https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/10/03/novenyi-ossejttel-a-bor-helyreallitasa-erdekeben/ 

 

Recovery termékcsalád otthoni ápolói:

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/10/08/recovery-termekcsalad-tagjai/ 

Termék neve Kiszerelés Ár Akciós ár
Arctisztító zselé 250 ml 10.205 Ft 8.165 Ft
Nappali védőkrém SPF30 50 ml 18.055 Ft 14.445 Ft
Bőrpír csökkentő intenzív krém 50 ml 18.055 Ft 14.445 Ft
Optimalizáló szérum 30 ml 18.055 Ft 14.445 Ft
Utókezelő maszk 50 ml 18.055 Ft 14.445 Ft
Helyreállító éjszakai krém 50 ml 18.055 Ft 14.445 Ft
Utazó szett   15.015 Ft 12.010 Ft
Vitalizáló szett   15.015 Ft 12.010 Ft

Utazó szett tartalma: Recovery Nappali védőkrém SPF30 (25 ml), Recovery Helyreállító éjszakai krém (25 ml)

Vitalizáló szett tartalma: Recovery Arctisztító zselé (60 ml), Ester-C rizsselye peeling (50 ml), Recovery Nappali védőkrém SPF30 (25 ml)


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu