Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Rólam

Üdvözlöm honlapomon!
Rolam

A kozmetikus szakma mindig is a szívem csücske volt. Egy álom, amit szerettem volna megvalósítani. De a logikus döntések, sokáig háttérbe szorították, így szereztem 2 gazdasági diplomát, vezettem egy nagykereskedést 10 évig. Mindennek eljön az ideje, minden álom megvalósul egyszer. Az enyém is.

Szeretettel köszöntöm kozmetikám honlapján. Szalonom Budapesten, az I. kerületben, a Naphegyen, közel a MOM Parkhoz és a BAH csomóponthoz, a Zsolt utca 4 szám alatt található, az Evital Park Szépség és Egészség központban.

Amikor olyan munkát végezhetünk, aminek minden másodpercét élvezzük, azt nem is érezzük tehernek. Szeretem a munkám, a szakmám, élvezem, hogy minden bőr, minden vendég más és más, folyamatosan kreatívnak kell lenni, új dolgokat, új hatóanyagokat, kezeléseket, eljárásokat, mozdulatokat lehet megismerni, megtanulni, továbbadni.

Kozmetikus mesterként a bőrápoláson kívül a legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy minden bőrből, minden arcból a legjobbat hozzam ki a vendégeim igényeinek, elvárásainak megfelelően. Mindezeket szem előtt tartva végzem a mindennapi munkám, választom ki a továbbképzéseket, tanfolyamokat, az új kezeléseket, termékeket.

Ahogy a vendégeim, én is vágyom az újdonságokra. Élvezem a saját bőrömön kipróbálni 1-1 új terméket, eljárást, és szeretem látni az elégedett mosolyokat a kezelések végén.

A maximalizmusra törekszem minden eljárásnál. Ennek érdekében fejlesztem magam, hisz aki ellátogat a kozmetikába és igénye van a még hatékonyabb bőrápolásra, kezelésre, Ő nem érdemel mást, csak a maximumot. Igaz ez egy szemöldök szedésre, egy professzionális anti-aging kezelésre, egy sminktetoválásra is. A maximum a figyelemben is megnyilvánul. Egyszerre egy vendég van a kozmetikában, csak az Ő bőrével foglalkozom, csak Rá figyelek.

Munkám során fontosnak tartom a bőrgyógyásszal való együttműködést, akiben bízom, akihez nyugodt szívvel irányíthatom vendégeimet. Azért tartom ezt fontosnak, mert a bőrrel foglalkozunk, a bőrt kezeljük, amin számtalan ellenőrízendő, figyelmen kívül hagyható, kozmetikus által kezelhető és nem kezelhető elváltozások alakulhatnak ki, így sokszor, sajnos manapság egyre többször, van szükségünk orvosi konzultációra. Szerencsésnek érzem magam, mert én szalonon belül megtaláltam a bőrgyógyászom. A Német Bőrgyógyászati Intézet, Körömlézer Ambulancia (www.nemetborgyogyaszat.hu) intézetvezető szakorvosa, Prof. Dr. Antal István szaktudásával, kedvességével az első pillanatban bizalmat ébreszt. Nemcsak a vendégeimnek ajánlom szívesen, de a családomat is hozzá viszem 1-1 kérdéssel, problémával.

Bőrápoló, fiatalító arckezeléseket a GIGI professzionális termékeivel, gépeivel végzem. A cég több mint 180 féle termékét szabadon variálhatom, ezzel engedve szárnyalni kreativitásomat. Minden bőrtípusra többféle kezelési megoldást, terméket kínál, a hagyományos alapkezeléstől a luxuskezelésig egyaránt. Évente legalább 1 új termékcsaláddal bővül a kínálatuk, igazodva a legújabb trendekhez, legújabb hatóanyagokhoz, kezelési eljárásokhoz, egyetemi és gyógyszergyári kutatócsoporttal közreműködve.

A Long-Time-Liner számomra A SMINKTETOVÁLÁS. Többszörös Európa Bajnok Beauty Award díj győztes eljárás, orvosi acél szerkezet, csak a hámrétegig hatoló festék, pontos vonalvezetés, minimális sérülési esély. Ezzel teszi lehetővé, hogy a festék a bőrben marad, még a szájsatír esetében sem kell tartani, hogy a korrekción nem látszik a szín. Az egyedül álló módon, kizárólag a hámrétegbe kerülő festék biztosítja, hogy a sminktetoválás 5-10 éven belül kikophasson, így mindig a személyiséggel, életkorral, arcformával harmonizáló, természetes sminket viselhessük.

A szépülést, kényeztetést, gyógyulást az Evital Park (www.evitalpark.hu) szolgáltatásaival fokozhatjuk. Az egészségmegőrzés érdekében mágnesterápiát, kézi-, gépi-, hullám masszázst, fogyasztó kezeléseket, izomstimulációt alkalmaznak.

Szeretettel várom kozmetikámban a szépülni, relaxálni, feltöltődni vágyó Hölgyeket, Urakat, lányokat, fiúkat kortól függetlenül, egyéni igényekre szabott szolgáltatásokkal, professzionális GIGI termékekkel, nyugodt, harmonikus környezetben, hogy rohanó világunkban legyen egy hely, ahol kicsit lelassul az idő.

Kopcsák Emese kozmetikus mester

A honlapon használt képek és szövegek részben, vagy egészben történő másolása, felhasználása a szerző írásbeli engedélye nélkül TILOS! (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény 9.§ (1) bekezdés)


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu