Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Szemkezelés

Eye Care

A szem a lélek tükre, a szemkörnyék bőre pedig a test és a lélek ruhája egyszerre, hiszen itt, ezen az érzékeny területen nyomot hagy minden lelki és testi folyamat, állapota egyszerre tükrözi testi és pszichés hogylétünket.

A GIGI Laboratories Eye Care a karikás, ödémás, ráncos szemek kezelésére szolgáló sokrétű termékcsalád. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat és duzzadást, védik és regenerálják a kollagén és elasztin rostokat, megelőzi az irritációt, gyulladást, javítják a vérkeringést és erősítik a hajszálerek falait.

A szemkörnyék testünk legsebezhetőbb része, az arc legvékonyabb bőrrétege, kevés faggyúmirigyet tartalmaz. Legtöbbször itt mutatkoznak meg az öregedés első jelei. A 20-as évek végén vékony ráncok és elszíneződés is jelentkezik a szemek körül. Az elasztin rostok ernyedése táskákat hoz létre, a törékeny hajszálerek a sötét karikákért, az elégtelen nyirokkeringés a szemkörnyéki duzzanatokért felelőssek, a szemfesték szárítja, irritálhatja a bőrt, a környezeti szennyeződések a szem körül mélyebbre hatolnak, és több kárt okoznak. De a szemkörnyék öregedésének oka az UV-sugárzás, szmog, cigaretta füst, légkondícionáló is.

Ezért a megfelelő bőrápolás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szemkörnyék fiatalságának megőrzésében.

A Gigi Cosmetic Laboratories Eye Care termékcsaládját hosszas és körültekintő technológiai kutatásokon alapulva fejlesztették ki.

3 innovatív hatóanyaggal egyedülálló megoldást kínálva az érzékeny szemkörnyék ápolására.

Haloxyl enyhíti a szem alatti sötét karikákat és ödémát, feszesít, megelőzi az irritációt, gyulladást, véd a káros UV-sugárzás ellen.

Pepha-Tight feszesítő és erősítő hatással van a bőrre és a kötőszöveteire, növeli a kollagén szintézist, védi a bőr sejtjeit.

Regu-Age pedig csökkenti a szem alatti sötét karikákat és duzzadást, védi és regenerálja a kollagén és elasztin rostokat, javítja a vérkeringést és erősíti a hajszálerek falát.

A többi aktív hatóanyag hidratálja, táplálja a bőrt.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu