Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Tini kezelés

LipacidA prolémás, zsíros, pattanásos bőrök kezelésére legalkalmasabb specifikum a Gigi Cosmetic Laboratories Lipacid termékcsaládja.

Gyógykozmetikumként ható termékcsalád. Zsír- és olajmentes, minimális alkoholtartalmú egyes készítménye, nem irritál, megőrzi a bőr egészséges flóráját, véd a kórokozóktól, a baktériumoktól, csíra és mikróba ellen, gyulladásgátló, nyugtató, tartósan hidratál, a szaruképzést normalizálja, a hám idő előtti leválását megakadályozza, tartósítószer mentes terméksorozat.

A pubertáskor a nemi érés időszaka, 11-16 éves kor körül jelentkezik. A méhen kívüli élet első nagy változása a szervezet fehérje rendszerében. Csecsemőmirigy és tobozmirigy feladata, hogy gátolják az idő előtti nemi érést, megszűnik, új hormonok jelennek meg, vagy aktivizálódnak, lassan megindul a nemi hormonok termelődése. Átmenetileg azonban a hím jellegű hormonok kerülnek túlsúlyba, ami kihatnak a vegetatív idegrendszerre, a keringésre, a bőr mirigyeinek tevékenységére is.

A hím jellegű hormonok túlsúlyba kerülése kihat a szőrnövési rendellenesség kialakulására, általában csak átmeneti jelleggel, de a piheszálak mennyisége megnövekszik, színük, hosszuk megváltozik.

A hím jellegű hormonok túlsúlyba kerülése felelős a pattanások megjelenéséért is. A faggyútermelődés hírtelen megnő, mely a hajas fejbőrön is jelentkezhet.

Fokozott faggyútermelődés esetén fontos a kozmetikus bevonása, sok esetben bőrgyógyászati konzultációra és kezelésre is szükség lehet. Ami azonban elengedhetetlen, a rendszeres otthoni ápolás, mely nem szárító, alkoholmentes arctisztítót tartalmazzon és könnyű, lágy, zsíroktól, olajoktól mentes hidratáló krémet. Az otthoni ápolókat kiegészíthetjük helyileg alkalmazható pattanáskezelő zselével, illetve gyógyító korrektorral.

 

A Lipacid termékcsalád otthoni ápolói:

Termék neve Kiszerelés Ár Akciós ár
Arctisztító szappan 120 ml 7.485 Ft 5.990 Ft
Hidratáló krém 100 ml 9.165 Ft 7.330 Ft
Maszk 50 ml 6.810 Ft 5.450 Ft
Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő zselé 15 ml 7.020 Ft 5.615 Ft
Gyógykorrektor 4 g 6.295 Ft 5.035 Ft

 


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu