Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Újdonság

Retin A ujdonsag

Retin A Triple Power

Legmodernebb otthoni és szalon hámlasztó termékcsalád

Innovatív sav-komplex erős antioxidánsokkal

Szépségprogram

http://www.beautykozmetika.hu/retin+a 

 


 

 

3Dhyaluron

3D Hyalu Fill Multi Power H.A. Booster

Szeretnéd pótolni a bőrödből hiányzó hyaluronsavat, de nem szeretnél plasztikai sebészhez, bőrgyógyászhoz fordulni feltöltő injekciózásra? Valami kíméletesebb, de hatásos megoldásra vágysz, mindenféle kellemetlenség nélkül?

 

Van megoldás!!! Megérkezett a Gigi Cosmetics legújabb büszkesége!

 

Feltöltő, feszesí3dhyalufilltő krém az optimális, látványos, tű nélküli hyaluronsav bevitelhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. Visszaadja a bőr volumenét, rugalmasságát, simítja a ráncokat mindezt azonnal látványosan és hosszú távon is egyaránt.

Különböző molekulasúlyú hyaluronsavat egy szabadalmaztatott mikro-kapszulázási technológiával, aktív hordozómelukába csomagolva, természetes peptidekkel, vegyületekkel, lassú kibocsátású transzfer technológia segítségével juttatja a bőr legmélyebb rétegeibe.

Formulája a mai legmodernebb dermo-kozmetikai technológia.

 

Lefordítva:spherulite2

Képzeljünk el egy hatóanyag gömböt, amiben egy másik hatóanyag gömb van, amiben egy újabb hatóanyag gömb helyezkedik el, benne egy újabb és újabb gömbbel, akár egy Matrjoska baba.

 

spheruliteEzek a rétegek fokozatosan oldódnak fel, miközben a bőr legmélyebb rétegei felé haladnak. Ez a folyamat órákig tart, ez biztosítja a hyaluronsav lassú, folyamatos, tartós felszabadulását. Lehetővé teszi, hogy a nagy molekulasúlyú hyaluronsav is a mélybe hatolhasson.

 

x50hya

A Booster tartalmaz egy olyan hatóanyag drónt is, amit a Nutri-Peptide termékcsaládból már ismerünk, annyi különbséggel, hogy itt a hyaluronsav szintézis növelése érdekében szabadít fel egy specifikus peptidet, ami segíti a bőrben a hyaluronsav regenerálódását.

 

easylianceAz azonnali, látványos feszesítés, ránctalanítás érdekében egy „Photoshop” hatóanyag is megtalálható a termékben, mely elterül a bőr felszínén, rugalmas filmréteget képezve rajta, ami kifeszíti a bőrt.

 

 

Milyen jótékony hatással van a 3D Hyalu Fill Muti Power H.A. Booster a bőrre?

Elérhető már a Beauty Kozmetikában is!!!


 

A CSÁBÍTÓ TEKINTET TITKA A GYÖNYÖRŰ PILLÁKBAN REJLIK!

 

szempillanovesztoMindenki szeretne hosszú, sűrű szempillát. Sajnos a természet nem mindenkihez volt annyira kegyes, hogy csábító pillái legyenek. Azonban nem mindenki szereti a műszempillát, még akkor sem, ha a mai klasszikus 3D szempilla nagyon természetes tud lenni. Sokan allergiásak pl. a ragasztóra, vagy kényszert éreznek arra, hogy piszkálják a pilláikat, vagy zavarja őket, hogy nem tudják jól megdörzsölni a szemüket. Számukra itt a tökéletes megoldás! Long Lashes Forever otthoni szempillanövesztő szérum. Én már kipróbáltam! 2 hét után már LÁTVÁNYOS volt a változás!

A leghatékonyabb otthon használható szempilla növekedést serkentő szérum.

STIMULÁLD AKTÍVAN SZEMPILLÁID NÖVEKEDÉSÉT!

Long Lashes Forever, aktív összetevőinek köszönhetően garantáltan hosszítja, erősíti, vastagítja és sűrűbbé varázsolja pilláidat, miközben rugalmasak és ragyogóak lesznek! A teljes kúra időtartama 6 hónap! Használatával helyre hozható a kikopott, rosszul szedett, rendezetlen szemöldök is!

HOGYAN MŰKÖDIK PONTOSAN?szempilla

A szérum fő alkotóeleme a bimatoprost, amelyet orvosok fejlesztettek ki látáskárosodás megelőzésére, a szem védelmére. Mellékhatásaként jelentkezett a szempillák gyors növekedése. A bimatoprost a szempilla növekedést serkenti, hosszabbá, vastagabbá teszi, növeli a volumenét, erősíti és kondicionálja, elmélyíti a színüket, illetve a szempillák élettartamára is kedvező hatással van.

A készítmény sok más értékes hatóanyagot is tartalmaz: hyaluronsavval hidratálja, bársonyossá teszi a szempilla felületét, a B-vitaminnal javítja a szerkezetüket, erősebbé, rugalmasabbá és ragyogóbbá téve őket. Az allantoin tartalma pedig megelőzi a kipirosodást és az irritációt.

Saját pilláimon kipróbálva! Csak ajánlani tudom!

A Beauty Kozmetikában is elérhető már!


 

 

MEGÉRKEZETT A PLASMA G KEZELŐGÉP, A LEGÚJABB FIATALÍTÓ KEZELŐGÉP

 

Plasma

 

 

Bővebb információt a Szolgáltatások menüpont alatt, azon belül is a Plasma G kezelésre klikkelve olvashatsz, illetve az alábbi linkek valamelyikére kattintva még egyszerűbben érheted el:

http://www.beautykozmetika.hu/plasma+g

http://www.beautykozmetika.hu/plasma-g-plasma

http://www.beautykozmetika.hu/plasma+g+radiofrekvencia

http://www.beautykozmetika.hu/plasma+g+elektroporacio

http://www.beautykozmetika.hu/szerumok%2Campullak

https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/03/03/plasma-g-a-legujabb-fiatalito-eljaras/

 

Árlista:

Rádiófrekvenciás arc-, nyak-, dekoltázs kezelés: 10.000 Ft (első alkalommal bevezető áron 50% kedvezménnyel, azaz 5.000 Ft-ért próbálható ki a kezelés)

Rádiófrekvenciás + mezoterápiás arc-, nyak-, dekoltázs kezelés: 22.000 Ft (első alkalommal bevezető áron a rádiófrekvenciás kezelés 50%, azaz 5.000 Ft kedvezménnyel próbálható ki a kezelés, 22.000 Ft helyett 17.000 Ft-ért)

Quadro fiatalítás + rádiófrekvenciás arc-, nyak-, dekoltázs kezelés: 35.000 Ft (első alkalommal bevezető áron próbálható ki a kezelés, 25.000 Ft-ért, teljes Quadro kezelés választása esetén a rációfrekvenciás kezelést ajándékba adjuk.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu